Fotoalbum: Zoo de Maubeuge – oktober 2017

Themeparkfreak Timothy bezocht onlangs het Franse dierenparkje Zoo de Maubeuge. Om dit kleine maar gezellige parkje te bereiken stak hij de Frans-Belgische grens over nabij de stad Belgische stad Bergen (Mons). Zoo de Maubeuge is gebouwd op en rondom een deel van de oude verdedigingsmuren van de Franse stad Maubeuge. Deze gigantische stenen muren zijn kenmerkend voor het uitzicht van deze dierentuin. Absolute toppers van Zoo de Maubeuge zijn ongetwijfeld de witte tijgers, de manenwolf, de olifanten en de giraffen. Naast deze bijzondere dieren biedt het park ook nog een thuis aan talloze andere diersoorten waaronder nijlpaarden, panters, zebra’s, neusbeuren, enkele apensoorten en heel wat vogelsoorten. Geniet samen met ons mee van de foto’s die hij daar ter plaatse maakte.