Fotoalbum: Phantasialand – september 2017

Themeparkfreaks Dimitri en Dwainie bezochten het Duitse Phantasialand, een park waar men thema hoog in het vaandel draagt. Wanneer je het park betreedt waan je jezelf meteen in een andere wereld, die met elk themagebied opnieuw verandert. Ongetwijfeld kent iedereen ondertussen het nieuwste gebied Klugheim al. Een gebied waar de superkrachtige achtbaan Taron de grote blikvanger is, maar ook de achtbaan Raik blijft superleuk. In het Deep In Afrika gebied is de blikvanger dan weer de hangende achtbaan Black Mamba die sierlijk rond kronkelt. Wie meer geniet van een waterattractie, kan terecht in het themagebied Chiapas, waar de Log Flume je zal verbazen door de enorme aankleding, maar ook de nabijgelegen attractie River Quest staat garant voor een natte rit.