Fotoalbum: Phantasialand – Oktober 2017

In sommige pretparken brak de Halloweengekte al los, bij anderen gaat ze binnenkort beginnen. Wij opteerden om ons gratis retourticketje te gebruiken in het phantastische Phantasialand. We begonnen onze dag met de geweldige indoor Spinning Coasters Winja’s Fear en Force, zakten vervolgens af naar de darkride Hollywoodtour en maakten een donker ritje op Temple Of The nighthawk voordat we de slang Black Mamba gingen temmen in het Afrikaanse gedeelte. Onze dag bracht ons ook, hoe kan het ook anders, in het geweldige themagebied Klugheim. Hier maakten we een tijdsreis op de achtbaan Raik en raasden we tegen hoge snelheid over de track van Taron. Een frisse neus haalden we bij de leuke ijsshow, waarna we een duik maakten in Chiapas en meermaals ondersteboven waren van Talocan.