Eerste track nieuwe achtbaan Walibi Belgium geleverd

In Walibi Belgium kwam er vandaag een zeer speciale zending toe! Het park ontving de eerste track voor haar nieuwe achtbaan. De achtbaan wordt dit jaar geopend in een gloednieuwe zone, die momenteel aangelegd wordt.

 

Fans van Walibi Belgium kijken er al weken naar uit, het zien arriveren van de eerste track van de nieuwe achtbaan die het park dit jaar zal openen. De nieuwe achtbaan wordt geleverd door de Duitse bouwer Gerstlauer en is van het type Bobsled Coaster. Bij dit type achtbaan volgen kleine karretjes een snel en bochtig parcours.

De achtbaan zal opgebouwd worden in een Tiki zone die gebouwd wordt tussen het oude theater – dat momenteel ook in een nieuw jasje gestoken wordt – en Challenge of Tutanchamon. Ook bij deze laatste darkride zagen we dat de gevel aangepakt wordt.

 

 

De nieuwe achtbaan, waarvan de naam momenteel nog niet bekend werd gemaakt, zal op de oude locatie van Coccinelle komen te staan en slingert over de bootvaart Gold River Adventure.