Eerste track Eurosat-CanCan Coaster gearriveerd in Europa-Park

In het Duitse Europa-Park wordt momenteel de oude indoorachtbaan Eurosat volledig gerenoveerd. Deze achtbaan krijgt een volledig nieuwe look, maar ook nieuwe track en treinen. De eerste trackdelen arriveerden in het park.

 

Wie dit jaar Europa-Park bezoekt zal in het Franse themagebied heel wat nieuwigheden ontdekken, de grootste hiervan wordt het volledig nieuwe thema van de indoorachtbaan. De oude Eurosat werd onlangs grotendeels gesloopt en wordt volledig aangepast. Bij deze aanpassing hoort een nieuwe track, treinen, maar vooral thema.

Deze track kwam vanmiddag toe in het park.

 

Wie binnenkort de achtbaan wil betreden kan kiezen uit twee ingangen, eentje voor de normale rit en eentje voor de rit met Virtual Reality. De gevel rond de zilveren bol zal een Parijse uitstraling krijgen en de bekende Moulin Rouge zal hierin verwerkt worden. Men zal als het ware een nachtvlucht over Parijs maken.

 

Foto’s: Michael Mack