Eerste onderdelen nieuwe thrillride gearriveerd bij Valleyfair

Bij het Amerikaanse pretpark Valleyfair kan de opbouw van de nieuwe thrillride Delirious van start gaan. Delirious wordt een Larson Looper van 21 meter hoog, waarbij je meermaals overkop zal gaan.

 

Valleyfair zal volgend jaar uitpakken met Delirious. Deze enorme flatride wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Larson en wordt een Larson Looper genoemd. De attractie zal gebouwd worden in de nostalgische themazone Route 76. Onlangs kwamen de eerste onderdelen toe in het park, zodat de opbouw eerstdaags van start kan gaan.

 

Larson Looper

Dit type attractie wordt soms verkeerdelijk als achtbaan aangekondigd, maar eigenlijk is het een grote flatride. In deze 21 meter hoge attractie zitten de bezoekers rug aan rug en kunnen ze naar de anderen voor hen kijken tijdens de intense rit. De trein gaat meermaals doorheen de looping, zowel voorwaarts als achterwaarts.

 

 

Bron en foto’s: Valleyfair