Bouwwerken nieuw Six Flags park van start in Dubai

In Dubai gingen onlangs de bouwwerken voor een nieuw Six Flags park van start. Graafmachines maken er het terrein klaar, waar in 2019 het nieuwe park zal openen. Heel veel informatie over de attracties is nog niet bekend, maar er zouden enkele achtbanen komen van wereldformaat.

 

In de regio van Dubai zijn er momenteel al talloze grote pretparken terug te vinden, maar men is nog niet van plan om te rusten. Meerdere nieuwe parken zijn er in ontwikkeling, waaronder Six Flags Dubai. Onlangs zagen we op enkele bouwfoto’s hoe graafmachines het terrein klaarmaken, zodat de echte bouwwerken binnenkort van start kunnen gaan.

 

Voorlopig blijft het nog stil over welke attracties effectief gebouwd zullen worden. Er werd al verklapt dat één van de achtbanen de grootste ter wereld zou worden. Wat ze daarmee precies bedoelen (de hoogste of de langste?) is nog onbekend. Verder konden we op een visual al enkele attracties van elkaar onderscheiden. Of deze daadwerkelijk gebouwd zullen worden zal nog moeten blijken.

Één van de achtbanen op de visual is een Power Splash. Ook Walibi Belgium beschikt over zo eentje met Pulsar. Verder ontdekken we een RMC coaster en een Free Spin coaster. Enkele uitschieters zijn een dubbele vrijevaltoren en een Sky Flyer. Daarnaast lijkt er ook een groot reuzenrad te komen.

 

Bron: Six Flags

Foto’s: MEthemeparks