BillyBird Park Hemelrijk maakt nieuwe attractie bekend

Het Nederlandse park BillyBird Park Hemelrijk toonde een tijdje geleden een foto waarop bouwwerkzaamheden voor een nieuwe attractie te zien zijn. Nu heeft het pretpark bekendgemaakt dat de nieuwe attractie een groot speelhuis met ballen zal worden.

 

Onlangs toonde BillyBird Park Hemelrijk dat er gewerkt wordt aan een nieuwe attractie in een gebouwtje van het park. Wat het ging worden bleef nog een hele tijd geheim, maar ondertussen liet het park weten dat ze er het Ballenfabriek zullen openen.

In deze fabriek kunnen kinderen klimmen en klauteren. Ze gaan er als het ware op een speelse manier aan de slag als arbeiders, die zich eerst moeten inklokken op de ‘werkplaats’. Doorheen het gebouw van twee verdiepingen vinden ze ballen terug die rondgepompt worden, zodat ze die ook met kanonnen kunnen afschieten. Verder komt er ook een glijbaan en een ballendouche.

De opening van de attractie staat gepland voor het voorjaar van 2018.

 

Andere werken in het park

Behalve aan de nieuwe attractie werkt het park ook aan de wandelwegen in Kinderland en ondergaat de buitenglijbaan Splash een grondige renovatie.

 

Bron en foto’s: Billybird Park Hemelrijk