Een ticketje kopen aan de ingang van een Plopsa park zal binnenkort sneller verlopen. De Plopsa Group ging namelijk een samenwerking aan met Syx Ticketing. Deze firma gaat automaten plaatsen. Deze automaten moeten de drukte aan de kassa’s sterk gaan verminderen.

 

Je kent het wel, een bezoekje aan een pretpark en daarvoor eerst lang aanschuiven aan de kassa om een ticketje te bemachtigen. Dit scenario wil men bij de Plopsa Group gaan veranderen. De groep ging een samenwerking aan met Syx Ticketing, die automaten gaat plaatsen waar de bezoekers een ticketje kunnen kopen.

Edwin Hemkes, Sales Director bij Styx, vertelt zeer blij te zijn met de nieuwe samenwerking. “We hebben al vijftien jaar contact met Plopsa en zijn blij hen aan boord te hebben. Door deze samenwerking kunnen we ons systeem ook gaan aanbieden aan Duitstalige klanten.”

Het nieuwe systeem zal geïntroduceerd worden in de loop van 2018. De eerste vier automaten worden geplaatst bij Plopsaland De Panne, maar later volgen automaten bij de andere Plopsa parken. In totaal zullen er 30 automaten geplaatst worden. Ook het online kopen van een ticket zal verlopen via het bedrijf, evenals de abonnementenverkoop is een mogelijkheid.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group: “Plopsa koos voor Syx vanwege het innovatieve totale aanbod. Het biedt heel wat extra mogelijkheden en men biedt een goede service, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.”

 

Bron: Syx