Snorri wordt de mascotte van Rulantica in Europa-park

Rulantica, het nieuwe waterpretpark van Europa-park dat op dit moment gebouwd wordt, heeft alvast een vaste bewoner gekregen. De nieuwe mascotte zal de naam Snorri krijgen.

 

De werken aan het nieuwe waterpark zijn gestart in september. Dat de naam Rulantica werd, kon u al eerder lezen bij ons. Nu kunnen we jullie ook melden dat het park wel een zeer speciale bewoner zal hebben, Snorri, een goedaardige octopus.

 

Het waterpark zal pas open gaan eind 2019. Ook het bijhorende hotel Krønasår zal pas dan opengaan. Wel zal je in 2018 al kunnen kennismaken met de wereld van Rulantica. De musical “Spook me” was dit jaar voor het laatst te zien in het Teatro Dell’Arte. Vanaf volgend seizoen zal hier een musical te zien zijn over de wereld van Rulantica.

Daar blijft het echter niet bij, ook een nieuwe boekenreeks over deze wereld zal uitgebracht worden. Deze boeken vertellen het verhaal van twee kinderen die zich verstoppen in een natuurhistorisch museum (Hotel Krønasår) , en via daar een weg vinden naar een legendarisch Eiland (Rulantica).

 

Bron: Parkerlebnis

Foto : Mack Media