Pizzaketen besteld twee achtbanen voor 2018

De Amerikaanse pizzaketen, Incredible Pizza Company, heeft 2 nieuwe achtbanen besteld voor 2018. De achtbanen zullen open in twee bestaande vestigingen van het bedrijf in Springfield en San Antonio.

 

De Incredible Pizza Company opende haar eerste vestiging in 2002 in Springfield in de Amerikaanse staat Missouri. In de loop der jaren werden er nog 5 andere restaurants geopend in de staten Oklahoma, Tennessee, Texas en Missouri. In 4 van deze vestigingen werden in 2015 en 2016 een achtbaan geplaatst.

Nu zullen ook de twee andere vestigingen een achtbaan krijgen. Het gaat om de vestiging in Springfield (Missouri) en deze in San Antonio (Texas). De vestiging in de stad St. Louis, vlakbij Six Flags St. Louis, kreeg in 2016 al een achtbaan.

De twee nieuwe achtbanen zullen net zoals de andere vier rollercoasters geleverd worden door de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Het gaat om twee compacte spinning coasters van het “2 Loop (MX608)” model. Dit wil niet zeggen dat de achtbanen beide 2 loopings hebben, de ‘2 Loop’ staat immers voor de 8-vorimige lay-out dat het parcours maakt.

 

 

Bron: rcdb