Fotoalbum: Zoo Amiens – september 2017

Onlangs bezochten de Themeparkfreaks de Zoo van de Franse stad Amiens. Deze bescheiden dierentuin opende de deuren in 1952 met niet meer dan een beer en enkele vogelsoorten. Gelukkig valt de dag van vandaag hier al heel wat meer te zien en te beleven. Het park beschikt over een ruime collectie apen, katachtigen, pinguïns, zeeleeuwen en veel meer. Ook worden er dagelijks shows met een educatief gehalte opgevoerd. Dit park is ideaal combineerbaar met een stadsbezoek aan Amiens zelf (prachtige historisch centrum met een gigantische kathedraal) of kan je eens bezoeken als je van of op weg bent naar bijvoorbeeld een weekendje Parc Asterix of Disneyland Parijs. Het zijn maar enkele voorstellen. Geniet samen met ons mee van de foto’s die Themeparkfreak Timothy voor ons maakte in deze dierentuin.