Fotoalbum: Freitzeitpark Plohn – juli 2017

Freitzeitpark Plohn, gelegen in Oost-Duitsland, heeft sinds jaren een geweldige houten achtbaan staan en voegde aan haar aanbod nog een indoor achtbaan toe die we moesten beleefd hebben. Daarom trokken enkele Themeparkfreaks naar het park. Met El Toro heeft het park een houten achtbaan die de grootste aantrekkingskracht blijft in dit park. Maar met Miniwah, een indoor Powered Coaster van Mack met groot darkride gehalte kwam er een pareltje bij. Verder biedt het park een enorm groot sprookjesbos aan. Wie van waterattracties houdt, zal zeker de log flume waarderen. We bereden uiteraard ook de nieuwste achtbaan van het park: Drachenwirbel, een bescheiden Spinning Coaster. Tijdens ons bezoek vond een midzomeravond plaats. Op deze dag bleef het park geopend tot 22 uur en was er een heleboel animatie voorzien. De dag werd afgesloten met een multimedia spektakel met lasers, vuur en vuurwerk.