Beleef de échte winter tijdens de Winterweken in Madurodam

Genieten van een échte (witte) winter in Nederland? In Madurodam beleef je die van 9 december tot en met 7 januari gegarandeerd. Met meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen én schaatsen op de grachten is het iedere dag op en top winter in het Haagse themapark. Zelfs de Elfstedentocht gaat hier sowieso door. Speciaal voor de Winterweken is Madurodam dit jaar ook in het donker te bezoeken. Maak je ideale winterse dagje compleet met een avondwandeling door het magisch verlichte park. Een perfect uitje voor de hele familie.

 

Kerstvakantie vieren in Madurodam

Tijdens de kerstvakantie is er voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Verzamel gezellig rond het kampvuur om jezelf op te warmen en haal een winterse lekkernij in de sfeervolle blokhutten op het plein van Madurodam. Laat je kind schminken en maak een leuke winterse familiefoto in de speciale photobooth. Van 24 tot en met 26 december (12:00 – 18:00 uur) kunnen de kleinste bezoekers zelfs op de foto met de kerstman!

© Madurodam

 

Uniek: bezoek magisch verlicht Madurodam in de avond

Madurodam is tijdens de Winterweken ook enkele avonden geopend (tot 20:00 uur). Zo kunnen bezoekers eenmalig ook in het donker alle prachtige lichtjes in het park bewonderen. De avondopeningen vinden plaats op:

  • Vrijdag 15 en zaterdag 16 december
  • Vrijdag 22 december
  • Zaterdag 23 december
  • Dinsdag 26 – zaterdag 30 december
  • Dinsdag 2 – zondag 7 januari
© Madurodam

 

Voor meer informatie: www.Madurodam.nl