Walibi Rhône-Alpes krijgt een metershoge zweefmolen

Na de bekendmaking van een Rock & Tug attractie en een ballonmolen  werd nu bekend gemaakt wat de derde nieuwe attractie wordt voor Walibi Rhône-Alpes. Het Franse Walibi park krijgt namelijk een Vertical Swing attractie.

 

Walibi Rhône-Alpes blijft doorgaan met vernieuwen. Nadat vorig jaar al de nieuwe zone rond de houten achtbaan Timber opende, zal ook volgend jaar een nieuwe zone en een nieuwe ingang geopend worden. Deze nieuwe zone krijgt de naam Festival City.

In deze zone komen drie nieuwe attracties. Een ballonmolen en Rock & Tug werden eerder al bekend gemaakt, nu laat het park weten dat de derde attractie een metershoge zweefmolen wordt van de Italiaanse bouwer Zamperla. Dit type wordt een Vertical Swing genoemd.

 

 

 

 Bron en foto: Walibi Rhône-Alpes