Tweede nieuwe attractie bekend gemaakt voor Freizeit-Land Geiselwind

Freizeit-Land Geiselwind kondigde onlangs al een nieuwe attractie aan met de Splash Battle Piraten Sumpf. Maar daar blijft het niet bij. Er zal ook een Afrikaanse gethemed rondritje geopend worden in 2018.

 

Freizeit-Land Geiselwind kwam vorig jaar in nieuwe handen en dat konden we duidelijk merken. Er kwamen een dozijn nieuwe attracties bij in het park, waaronder een kinderachtbaan. Ook volgend jaar zullen we de nodige nieuwigheden ontdekken in het park.

Onlangs maakte het park al bekend een Splash Battle te openen in 2018, maar daar blijft het niet bij. Er komt ook een rondritje in het park dat een Afrikaans tintje krijgt. Deze rondrit zal op de plek komen waar de oldtimer rit ooit stond, die werd destijds gebouwd door Mack Rides. Deze werd al geruime tijd niet meer gebruikt en een mogelijke renovatie bleek na een studie al snel te duur. Daarom koos het park voor een compleet nieuwe attractie  die geleverd zal worden door SBF Visa.

Dactari-Farth zal één van de zes nieuwigheden zijn voor 2018. Een andere nieuwigheid, behalve de Splash Battle, wordt een nieuw horecapunt. Dit krijgt de naam Eis-Manufaktur, waar je uiteraard lekkere ijsjes zal kunnen krijgen.

 

Bronnen: Parkerlebnis, Geiselwind

Foto: Geiselwind