Twee nieuwe attracties voor La Mer de Sable

Het Franse park La Mer de Sable kondigde haar nieuwigheden aan voor 2018. Er zullen twee nieuwe attracties geopend worden. Dit Franse park is gelegen in Ermenonville en kwam in 2015 in handen van de Looping groep. Dit betekende heel wat nieuwigheden voor het park.

 

Het Franse pretpark La Me de Sable is sinds 2015 in handen van de Looping groep, een groep die meerdere parken overnam van onder andere de CDA groep. Dit jaar nog nam deze groep het Duitse Fort Fun over.

Die overname zorgde voor heel wat nieuwigheden in het park. Zo kreeg het park in 2016 drie nieuwe attracties :  een Disko, een Twist & Splash en een kleine achtbaan. Dit jaar was de grote nieuwigheid voor het park een Halloween evenement, dat men voor het eerst in de geschiedenis van het park organiseerde.

Volgend jaar zal het park opnieuw twee nieuwigheden kunnen aanbieden. Deze attracties zullen geleverd worden door het Italiaanse Zamperla. De eerste attractie wordt een klassieke zweefmolen, de tweede een Sombrero attractie.

 

Bron en foto: La Mer de Sable, Zamperla