TPF filmpje: Fort Fear 2017

In deze artikelreeks van Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende on-rides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks geven we uitleg over het filmpje dat je te zien krijgt.

 

Vijf dagen per jaar hult Fort Fun in duisternis tijdens het Halloween event ‘Fort Fear Horrorland’.  Dit jaar kon je gaan griezelen op 21,28,29,30 en 31 oktober.Voor de Themeparkfreaks is dit event een must-do. Voor sommige teamleden is dit al hun 6de Halloween event in het park. En daar zal het vast niet bij blijven.

Voor het eerst is er geen Jackie Moon thema. Vanaf nu staat het halloween event in het teken van Misty Ville, een vervloekt dorpje vol met indianen, voodoo, rednecks en tal van andere schrikwekkende personen. Zoals elk jaar is het doolhof doorheen het bos de moeite waard. Dit jaar is het zelf extra lang door de toevoeging van een spookhuis op het einde van het bos.

Voor dit filmpje hebben wij de muziek van ‘Immediate Music ’ gekozen.De track ‘The Mother Of All Battles ’ past ideaal bij dit filmpje. Ook de kreten van onze leden Bob,Benjamin & Jonathan maken het filmpje compleet.

Veel kijkplezier.