Tampa’s Lowry Park Zoo opent nieuwe waterattractie

Het Amerikaanse park, Tampa’s Lowry Park Zoo, opent volgend jaar een nieuwe waterattractie genaamd Roaring Springs. Deze attractie zal de bezoekers meenemen voor een avontuur dat eindigt met een grote splash.

 

Tampa’s Lowry Park Zoo, een dierenpark gelegen in Tampa (Florida, Noord-Amerika), breidt volgend jaar haar aanbod uit met een gloednieuwe waterattractie. Deze zal de naam Roaring Springs krijgen. De gasten zullen kunnen plaatsnemen in bootjes die hen meenemen voor een avontuur doorheen de natuur, dat eindigt met een grote splash.

Het avontuur neemt de gasten mee naar de ongerepte natuur van een verborgen deel van Florida. Ze zulen onderweg enkele dieren kunnen bekijken zoals: herten, panters, alligators, zwarte beren en andere.

Roaring Springs zal de plek innemen van de bestaande Log Flume. Deze nieuwe attractie zal een soort kleine versie worden van het shoot-the-chutes attractietype. Wie de bouwer is werd nog niet bekend gemaakt.

 

Bron en foto: Tampa’s Lowry Park Zoo