Skyline Park wil groots uitpakken in 2020

Skyline Park kondigt een grote nieuwe attractie aan voor het seizoen 2020. Het park zal zich tijdens de komende twee jaar opmaken voor een nieuw project waarvan de bouwwerken in totaal anderhalf jaar in beslag zullen nemen. De nieuwigheid zou ongeëvenaard zijn in Duitsland.

 

Met zeven nieuwe attracties in 2017 is de groei van Skyline Park in een stroomversnelling gekomen. De komende twee jaar wordt het vooral uitkijken naar de opening van een gigantische nieuwigheid. Welk type attractie het precies wordt wil de parkdirecteur Joachim Löwenthal voorlopig nog niet prijsgeven.

 

Löwenthal vertelde tijdens een persevenement, waarop Parkerlebnis aanwezig was, over zijn plannen met het park. De komende twee jaar gaat men zich voornamelijk concentreren op het verfraaien van het park.

Zo komt er een nieuw themagebied dat in het teken zal staan van Beieren. In dit gebied zal het nieuwe project van start gaan tijdens het voorjaar van 2018. Welke nieuwe attractie er precies komt kunnen we dus nog niet melden, maar volgens de directeur gaat het over een ongeëvenaard project in Duitsland en bij uitbreiding zelfs een groot deel van Europa.

De nieuwigheid wordt geleverd in 150 containers van elk 12 meter lang. Aangezien bijna alle belangrijke attracties van Skyline Park het woord ‘Sky’ in hun naam dragen wilt het park nu ook baanbrekend werk verrichten in 2020. Een verwijzing naar de Allgäu (een bergachtige streek in Zuid-Duitsland) zou alvast in de naam van de attractie weerspiegeld worden.

 

Bron: Parkerlebnis