SeaWorld’s Waterpark, Aquatica, opent een nieuwe glijbaan in 2018

Aquatica, het waterpark van Seaworld Orlando, opent volgend seizoen een gloednieuwe  familievriendelijke waterglijbaan. Ray Rush zal de bezoeker een spannend water avontuur bieden met drie unieke elementen, ongezien voor Aquatica.

 

Ray Rush zal ongeveer 20 meter hoog worden. De glijbaan zal families heel wat spanning bezorgen wanneer ze naar beneden glijden, als nooit tevoren. De bezoekers zullen in rafts door waterstralen voortgestuwd worden, daarna volgt een grote bol, die doorzichtig is, waarin de raft langs de zijnkanten raast om vervolgens doorheen een gesloten buis te gaan. Als finale komen ze terecht in een grote half pipe, die de vorm krijgt van een mantelrog. De rafts zullen op en neer gaan op de vleugels van de rog, om uiteindelijk te eindigen met een grote splash.

 

 

“Ray Rush zal een ervaring bieden die je nergens anders kan vinden in florida, Aquatica wordt het eerste waterpark in de regio die deze drie elementen combineert,” vertelt Cathy Valeriano, vice president bij Aquatica Orlando.

Om plaats te maken voor de nieuwe attractie werd HooRun Run gesloten op 31 oktober 2017.

 

Bron en foto’s: Aquatica