Nieuwe attractie voor Freizeit-Land Geiselwind in 2018

Het Duitse park Freizeit-Land Geiselwind kreeg vorig jaar nieuwe eigenaars, die meteen enkele nieuwe attracties installeerden. Ook voor volgend jaar staat er een nieuwe attractie op de planning.

 

Freizeit-Land Geiselwind investeerde afgelopen jaar in heel wat nieuwigheden waaronder een vrije val toren, spookhuis en een nieuwe achtbaan. De kermisfamilie Mölter nam namelijk het park over. Ook voor het komende jaar kunnen de bezoekers een nieuwe attractie verwachten.

De nieuwe attractie wordt een Splash Battle die de naam Piraten Sumpf zal krijgen. Deze zal geplaatst worden midden in het park, waar vroeger een podium te vinden was. Het park klopte voor de nieuwe attractie aan bij de Italiaanse bouwer SBF Visa- Group.

Het krijgt een piratenthema. De bezoekers kunnen per vier plaatsnemen in een bootje, uitgerust met waterkanonnen. Ze kunnen op elkaar schieten, maar ook op de omstaanders, die op hun beurt kunnen terugschieten met waterkanonnen die rondom de attractie geplaatst worden.

 

De eerste bouwwerken gingen alvast van start.

 

Bron en foto:  Freizeit-Land Geiselwind