Le Fleury sluit Enterprise Gravity

Vorig jaar opende Le Fleury zijn 2de achtbaan genaamd Aircraft. Deze attractie is een aangedreven achtbaan speciaal voor de allerkleinsten. Le Fleury opende in 2011 en is onderverdeelt in 3 zones : Mon premier parc (voor de kleinsten) , Ma journée en famille (voor de familie) en Sensation à l’état pur (voor de durvers).

 

In die laatste word er nu een attractie afgebroken.  Gravity was een voorloper van de welgekende Enterprise en werd gebouwd door Schwarzkopf. De attractie zal plaats maken voor een nieuwe attractie die in een later stadium bekend gemaakt zal worden.

 

In 2016 opende het park zijn 1ste achtbaan genaamd  Imoog (gebouwd door fabrikant Pinfari). Deze 17 meter hoge achtbaan is vernoemd naar de Koreaanse mythologie. Dit slangachtige schepsel ontpopt zich in het verhaal tot een draak. Het zien van Imoogi zou trouwens geluk brengen.

Naast de achtbaan en de afgebroken enterprise heeft het park nog een andere spectaculaire attractie. Megabong is een trampoline Bungee maar dan voor grotere mensen. Nieuw dit jaar in het park was een 5D-cinema.

 

 

Bron: Facebook Le Fleury

Foto : Bob Van Dyck – Themeparkfreaks.eu