Geiselwind breidt aanbod flink uit in 2018

Vorig jaar opende het park al reeds verschillende nieuwe attracties nadat het park werd overgenomen door Mathias Mölter.  Voor het nieuwe seizoen volgend jaar komen er daar nog enkele bij. Zo heeft het park al reeds 6 nieuwigheden aangekondigd. Helaas zullen er verschillende attracties plaats moeten maken.

Na 25 jaar zal het loopingschip “ Shuttle” het park vertalen. Deze attractie is één van de laatste van zijn soort. Alleen Hansa Park heeft momenteel nog een loopingschip in gebruik. Alhoewel de attractie nog goedgekeurd is door TÜV Süd moet het door de hoge renovatie kosten toch baan ruimen.

Ook het fietsparcours, speciaal ontworpen voor kinderen, zal net zoals het kinderverkeerspark plaats moeten maken voor de nieuwe attracties. Op de plaats van het fiets parcours zullen er nieuwe kantoorgebouwen en een service punt gebouwd worden. Deze zullen een piratenthema meekrijgen.

Op de plaats van het loopingschip zal dan het horecapunt Eis-Manufaktur openen. In dit horecapunt zal je ijs, koffie en cake kunnen kopen.

Waar je tot op heden het verkeersparkoers  vond zal je vanaf volgend jaar van “Jack’s Hideout” kunnen genieten. In deze berg zal je een interactief piraten avontuur kunnen beleven. Bezoekers zullen op schattenjacht gaan in een 500m² grote berg. Het geheel zal met behulp van wankelende bruggen, bewegende vloeren en muren een soort van cakewake worden. De attractie zelf zal een echte blikvanger worden, met een grote waterval en een mooie vijver rondom deze berg.

Het park heeft ook al laten weten dat er 2 kinderattracties zullen bijkomen. “Dactari Fahrt” is een safari rondritje en “Tuki’s Wild Amazone” word een kinder kano tochtje.

“Piraten Sumpf” komt te liggen op het vroegere event plein. Deze attractie is een splash Battle, gebouwd door SBF Visa-Group. Deze attractie was al eerder bekend gemaakt, meer info vind je hier

Alle uitbreidingen maken deel uit om het park om te bouwen tot een themapark. Mölter wil immers af van het huidige imago van het park. Momenteel ziet het eruit als een grote permanente kermis, en daar wil Mölter dus vanaf.

 

Bron en foto’s Parkerlebnis / Facebook Geiselwind .