Fotoalbum: Wildparadies Tripsdrill – september 2017

De meesten onder ons kennen het Duitse pretpark Tripsdrill, gelegen te Cleebronn. Als we aan dit park denken, denken we natuurlijk onmiddellijk aan achtbanen zoals Karacho (een Gerstlauer LSM-achtbaan), Mammut (een Gerstlauer woodie) of G’Sengte Sau (een Gerstlauer Bobsled-achtbaan). Tripsdrill heeft echter nog een grote attractie voor dierenliefhebbers, namelijk het nabijgelegen Wildparadies Tripsdrill. In dit park maak je een wandeling doorheen de uitgestrekte verblijven van damherten, dwergherten, wasberen en Steenbokken. Aan de ingang van het park kan je zakjes dierenvoer aankopen en deze voederen aan de ontelbare dieren die je tegenkomt op je pad.

Verder vind je hier ook nog heel wat andere diersoorten, zoals lynxen, everzwijnen, uilen, wolven, beren en veel meer. Timothy maakte voor ons een fotoalbum van dit wilde paradijs der Europese fauna.