Fotoalbum: Walibi Belgium – zomernocturne – augustus 2017

Themeparkfreaks Nathan, Dimitri, Dwainie en Lennert bezocht afgelopen zomer Walibi Belgium tijdens een zomernocturne. Tijdens deze nocturne zorgde het park voor extra animatie met een goochelaar, vuurspuwers enzoverder. Dwainie overwon haar angst voor de hoogste attractie van Belgie, Dalton Terror, een vrijeval toren gebouwd door Intamin. Uiteraard maakten ze ook de nodige ritjes op de populaire waterattractie/achtbaan Pulsar, die tot driemaal toe gelanceerd wordt, voordat de rit eindigt met een grote splash. Maar wie Walibi zegt denkt uiteraard ook meteen aan de Houten achtbaan Weerwolf, die jarenlang de enige houten achtbaan in België was en nog steeds een topper blijft in het park. Nog een klassieker in het park is de indoor achtbaan Psyké Underground, waarbij je gelanceerd wordt in een tunnel, door een looping gaat en de rit nog een keertje achterwaarts aflegt.

[:en]Themeparkfreaks Nathan, Dimitri, Dwainie en Lennert bezocht afgelopen zomer Walibi Belgium tijdens een zomernocturne. Tijdens deze nocturne zorgde het park voor extra animatie met een goochelaar, vuurspuwers enzoverder. Dwainie overwon haar angst voor de hoogste attractie van Belgie, Dalton Terror, een vrijeval toren gebouwd door Intamin. Uiteraard maakten ze ook de nodige ritjes op de populaire waterattractie/achtbaan Pulsar, die tot driemaal toe gelanceerd wordt, voordat de rit eindigt met een grote splash. Maar wie Walibi zegt denkt uiteraard ook meteen aan de Houten achtbaan Weerwolf, die jarenlang de enige houten achtbaan in België was en nog steeds een topper blijft in het park. Nog een klassieker in het park is de indoor achtbaan Psyké Underground, waarbij je gelanceerd wordt in een tunnel, door een looping gaat en de rit nog een keertje achterwaarts aflegt.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden