Fotoalbum: Sea World San Diego – september 2017

[:nl]Themeparkfreak Tristan maakte heel wat leuke foto’s voor ons bij Sea World San Diego. Sea World San Diego is een park dat voornamelijk gekend is voor de orka’s die er leven en shows opvoeren. Behalve orka’s zijn er ook shows met dolfijnen en zeeleeuwen. Behalve de dieren biedt het park momenteel twee achtbanen aan. Manta is een Gelanceerde achtbaan, gebouwd door Mack Rides. Journey to Atlantis is dan weer een watercoaster, eveneens gebouwd door Mack Rides.

 

 [:en]Themeparkfreak Tristan maakte heel wat leuke foto’s voor ons bij Sea World San Diego. Sea World San Diego is een park dat voornamelijk gekend is voor de orka’s die er leven en shows opvoeren. Behalve orka’s zijn er ook shows met dolfijnen en zeeleeuwen. Behalve de dieren biedt het park momenteel twee achtbanen aan. Manta is een Gelanceerde achtbaan, gebouwd door Mack Rides. Journey to Atlantis is dan weer een watercoaster, eveneens gebouwd door Mack Rides.

[:]