Fotoalbum: Parque de Atracciones de Madrid – augustus 2017

Parque de Atracciones de Madrid is het hoofdpark van de Parques Reunidos groep. Dit park gelegen in Madrid, biedt heel wat achtbanen aan, aan de bezoekers, toch hadden Themeparkfreaks Jos en Jonathan bij hun bezoekje het geluk niet aan hun kant. In het park lagen namelijk de achtbanen Abisimo en Vertigo in panne. Ook de achtbaan TNT Tren de la Mina was gesloten, door een onderzoek vanwege een ongeval eerder die maand en de achtbaan Vagones Locos stond eveneens stil vanwege werkzaamheden aan de themazone. Gelukkig konden ze wel een ritje maken op de geweldige Spinning Coaster Tarantula en de hangende achtbaan Tornado. Ook de kinderachtbaan Padrinos Voladores leverde hen een credit op, maar de teleurstelling was zo groot dat de heren het bij een blits-bezoekje hielden en het park al snel weer verlieten. Geniet toch mee van enkele foto’s uit het park.