Fotoalbum: Efteling – augustus 2017

Themeparkfreaks Dimitri en Dwainie bezochten afgelopen zomer het Nederlandse park Efteling, gelegen in Kaatsheuvel. Het park opende dit jaar, omwille van de verjaardag de langverwachte darkride Symbolica. Bij deze darkride ga je op audiëntie bij Koning Pardulfus. Ook beleefden ze veel plezier op de nieuwste achtbaan van het par Baron 1898. Deze opende in 2015 als eerste B&M achtbaan van de Benelux en neemt je mee voor een duik doorheen een tunnel. Ook Joris en de Draak is meer dan een ritje waard. Bij deze racende houten achtbaan race je tegen elkaar in de water of vuur kant. Maar Efteling is meer dan achtbanen natuurlijk. Denk maar aan het sprookjesbos of de vele Darkrides, die je in een andere wereld doen terechtkomen zoals Fata Morgana of Droomvlucht.

[:en]Themeparkfreaks Dimitri en Dwainie bezochten onlangs het Nederlandse park Efteling, gelegen in Kaatsheuvel. Het park opende dit jaar, omwille van de verjaardag de langverwachte darkride Symbolica. Bij deze darkride ga je op audiëntie bij Koning Pardulfus. Ook beleefden ze veel plezier op de nieuwste achtbaan van het par Baron 1898. Deze opende in 2015 als eerste B&M achtbaan van de Benelux en neemt je mee voor een duik doorheen een tunnel. Ook Joris en de Draak is meer dan een ritje waard. Bij deze racende houten achtbaan race je tegen elkaar in de water of vuur kant. Maar Efteling is meer dan achtbanen natuurlijk. Denk maar aan het sprookjesbos of de vele Darkrides, die je in een andere wereld doen terechtkomen zoals Fata Morgana of Droomvlucht.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden