Fotoalbum: China Lights Zoo Antwerpen voorbereidingen

Vanaf 1 december tot 14 januari organiseert de Zoo van Antwerpen, in samenwerking met talloze Chinese kunstenaars, opnieuw een gloednieuwe editie van China Light ZOO. Vorig jaar trok China Light maar liefst 140.000 bezoekers naar deze dierentuin, we kunnen wel degelijk spreken van een succesformule. Themeparkfreak Timothy trok deze week al eens door het park om een kijkje te gaan nemen bij de voorbereidingen van dit unieke evenement. Aan de inkom wordt je opgewacht door een gigantische draak. De absolute blikvanger, en nieuw dit jaar, wordt ongetwijfeld de levensgrote walviscreatie. Deze walvis, gemaakt van stof, zal sierlijk baden in het sfeervolle licht, vergezeld van allerei andere zeedieren. Doorheen de gehele dierentuin zal je allerlei verlichte dieren kunnen terugvinden, denk hierbij aan olifanten, okapi’s, pauwen en veel meer. Vind jij het Chinese Terracotta leger in de Zoo ? Geniet mee van de foto’s die Timothy ter plaatse maakte.