Fantasiana stelt nieuw project Damalsland voor

Het Oostenrijkse park Fantasiana deelde een eerste teaser op haar facebookpagina waarbij ze een nieuw project voorstellen dat in 2018 geopend zal worden. Het project kreeg de naam Damalsland. Vrij vertaald zou dit “land van vroeger” kunnen betekenen.

 

Fantasiana is een pretpark gelegen in het Oostenrijkse Strasswalchen. Het park maakt momenteel de fans warm met een teaserfilmpje waarin project Damalsland voorgesteld wordt. Dit project houdt een nieuwe attractie en gebied in, welke moeten openen in 2018.

 

 

In de tekst van het filmpje vertelt het park alvast het volgende: “In 2018 keren we de tijd terug en laten we zien wat je nog nooit hebt gezien”. Veel wijzer worden we hier voorlopig niet van, maar het park belooft alvast een grote, spectaculaire attractie.

De vorige nieuwigheid die het park opende was de waterattractie Mami Wata, een boomstamattractie van ABC Rides.

 

Bron en foto: Fantasiana