Drie nieuwe attracties voor Bayern Park, waaronder wereldprimeur

Bayern Park is gelegen in het Duitse Beieren, zoals de naam al verteld. Het parkje biedt heel wat leuke attracties aan in een typische Duitse, gemoedelijke sfeer. Elk jaar biedt dit park een nieuwigheid aan, aan haar bezoekers. Voor 2018 staan er maar liefst vier nieuwigheden gepland.

 

Het Duitse Bayern Park, gelegen in Beieren staat bekend om de gemoedelijke sfeer en niet al te dure toegangsprijs. Elk jaar weet het park de bezoekers te verrassen met iets nieuws. Dit jaar opende het park een waterspeelplaats, waar de jongste bezoekers zich kunnen uitleven. In 2016 opende het park een attractie voor de echte thrillseekers met de Sky Fly attractie Duel der Adler,

Op de website en facebookpagina maakt het park de bezoekers nu al warm met de aankondiging van vier nieuwe attracties. Bij Bulldogfahrt zullen de bezoekers een tractorritje kunnen maken. Hoftierrennen neemt je dan weer mee op de rug van een boerderijdier. Beide attracties worden gebouwd door Metallbau Emmeln.

Een wereldprimeur zal het park openen met Stadlgaudi 4D. Bij deze shooter attractie neemt men plaats in een huifkar en schiet men op schermen, na elke ronde draait het centrale platform rond, waardoor je in een andere scene terecht komt. Deze attractie wordt gebouwd door Lagotronics Projects.

 

Deze laatste zal gebouwd worden in een gebouw, gelegen naast de Familie achtbaan. In dit gebouw vonden we voorheen de kopjesmolen Wirbelnde Pilze terug, welke gesloten wordt.

Een laatste nieuwigheid wordt een gloednieuwe show. De werkzaamheden gingen alvast van start. 

 

Bron: Bayern Park, Parkerlebnis

Foto’s: Bayern Park, Lagotronics Projects.