Didi’Land opent twee nieuwe attracties in 2018

Het Franse pretpark Didi’Land kondigde haar nieuwigheden onlangs aan. Het park zal twee nieuwe attracties openen en een nieuwe show aanbieden in 2018. Dit bescheiden parkje is gelegen in Frankrijk, niet ver van Straatsburg.

 

Didi’Land zal haar bezoekers volgend jaar twee nieuwe attracties kunnen aanbieden. Het eerder bescheiden park trekt voornamelijk Franse bezoekers, maar ook heel wat Duitse bezoekers doordat het niet ver van de Duitse grens gelegen is.

De eerste nieuwe attractie zal eentje worden voor de kleinste bezoekers. In de Baby Flum zullen de jongste bezoekers voor het eerst een boomstamattractie kunnen ervaren. Deze attractie zal geleverd worden door de Franse bouwer Soquet. Het is niet de eerste keer dat het park op deze bouwer beroep doet voor een water attractie. Soquet bouwde namelijk in 1995 al de grote Log Flume Rivière Sauvage.

 

 

Als tweede nieuwe attractie zal het park een Apollo side car openen. Deze attractietype, gebouwd door Technical Park, kent een groot succes de laatste jaren. Zo openden al exemplaren in Dennlys Parc, Potts Park en Tripsdrill. Ook in Hansa Park zal een soortgelijk attractie openen in 2018, al krijgt deze een totaal ander thema.

 

 

Als derde nieuwigheid kondigde het park de komst van een circus show aan. Deze show kreeg de naam Cirque rodéo.

 

Bron en foto’s: Didi’Land