Bobbejaanland lanceert enquête voor nieuwe attractie!

Altijd al willen meewerken aan de toekomst van ’t plezantste land? Dat kan, want Bobbejaanland roept de hulp in van haar bezoekers om een nieuwe attractie te kiezen! Het Vlaamse pretpark wilt weten wat volgens de bezoekers het pretpark nog beter zou maken.

 

Komt er binnenkort een nieuwe spectaculaire attractie naar Bobbejaanland? Het zou plots zomaar kunnen, want het pretpark heeft een enquête rondgestuurd naar een grote groep mensen met de vraag welke attractie zij het liefst in Bobbejaanland zouden zien willen verschijnen. Het pretpark toetst zowel af welke elementen je in een attractie fijn vindt, de attracties waar jij fan van bent en welke attractie je graag zou zien verschijnen in het Antwerpse pretpark.

Stel je voor: je mag je fantasie de vrije loop laten, kies je voor een gevoel van vrijheid hoog in de lucht, of zie je de wereld liever een paar keer op zijn kop? Misschien blijf je liever met beide voeten op de grond? Wat het voor jou ook mag zijn, Bobbejaanland wilt het weten via de enquête die ze rondstuurde.

 

Gelanceerde looping achtbaan?

Bij het invullen van de enquête dienen de bevraagden eerst een aantal basisvragen te beantwoorden zoals het geslacht, de leeftijd, het hebben van kinderen, het hebben van een abonnement en wanneer het laatste Bobbejaanland-bezoek plaatsvond. Hierna wordt gepolst naar de ideale eigenschappen van een attractie.

Bobbejaanland geeft zelf 12 mogelijkheden die je kan beoordelen met een score van 1 tot en met 10. Ben je fan van hoge snelheden? Ben je fan van hoogtes (35 meter hoog)? Vind je water leuk? Houd je van loopings? Houd je van een raketstart? Ben je fan van filmprojecties zoals een simulator of 3D-cinema? Ben je fan van bochten? Durf je in het donker? Is interactiviteit, bv. schieten op doelen, iets voor jou? Is thematisering belangrijk? Moet het een verhaal hebben? Moet de rit lang duren?

Daarna mag je kiezen uit 8 verschillende mogelijkheden welke attractie jij het liefste naar het pretpark ziet komen: een waterattractie, een attractie met filmprojectie, een gelanceerde looping rollercoaster, een rollercoaster zonder looping, een vrijevaltoren, een interactieve shooter, een simulator of een andere attractie. Tot slot mag je nog vertellen wat jouw favoriete attractie is die niet in Bobbejaanland staat.

 

Momenteel is het nog niet duidelijk naar welke groep van bezoekers het pretpark de enquête heeft toegestuurd. De laatste keer dat de bezoekers van Bobbejaanland bevraagd werden met een enquête, koos Bobbejaanland om de belevingstunnel ‘The Forbidden Caves’ te bouwen.

 

 

Bron: Bobbejaanland