Bezoekersrecord voor Tripsdrill

Erlebnispark Tripsdrill blikt tevreden terug op afgelopen seizoen. Het park opende dit jaar de Sky Fly attractie Höhenflug en haar events waren populairder dan ooit. Het park kon dit jaar ook twee belangrijke awards in de wacht slepen. Er werden dit jaar meer dag tickets en abonnementen verkocht, alsook de overnachtingen in het Wild park stegen.

 

Voor het eerst meer dan 750.000 bezoekers

Het eerste themapark van Europa zal tegen het einde van het jaar meer dan 750.000 over de vloer gekregen hebben, een stijging van 20.000 tegenover vorig jaar. Er werden het afgelopen jaar maar liefst 21.000 abonnementen verkocht, een stijging van ongeveer 17%. De belangrijkste aantrekkingskracht was dit jaar de nieuwe attractie Höhenflug, een Sky Fly van Gerstlauer. Deze staat in het teken van de kleermaker van Ulm. Op deze attractie beslist de bezoeker zelf hoe intens de rit wordt. Een andere belangrijke factor voor het behalen van dit record is de groei van de sector. Meetings en zakelijke events, alsook de events georganiseerd door het park zelf zijn hier de belangrijkste factoren. 

 

Vakanties in Duitsland in de lift

Het natuur resort van Tripsdrill voelt de groeiende vraag naar overnachtingsmogelijkheden in Duitsland. Op het einde van het jaar zullen de 40 boomhutten n 20 woonwagens ongeveer 40.000 bezoekers te slapen hebben gelegd. Dit is een stijging van 14% tegenover vorig jaar. De Fisher familie, die eigenaar zijn van het park, schatten dat ook de hotels in de regio profiteren van deze groei, dankzij de groei in bezoekersaantallen voor het park. Ook het aantal buitenlandse bezoekers groeide met 20%. Deze komen voornamelijk uit Zwitserland, maar ook Oostenrijk, België en Frankrijk. Er kwamen zelfs bezoekers vanuit Amerika, China en Australië.

 

Bron en foto: Tripsdrill