Astrid Coppens en Ruth Beeckmans luidden samen het kerstseizoen in Disneyland® Paris in!

Voor Astrid Coppens en Ruth Beeckmans kwam Kerstmis al iets vroeger dit jaar. Zij mochten tijdens het eerste weekend het meest magische moment van het jaar vieren in Disneyland Paris. Samen met Goofy en al zijn vrienden verklaarden zij het  gloednieuwe kerstseizoen als GEOPEND!

 

Astrid Coppens en Ruth Beeckmans luidden dit weekend samen met Goofy en al zijn vrienden het kerstseizoen in Disneyland® Paris in!

 

Klaar om kerst te vieren met Goofy en al zijn vrienden?

Iedereen die van de kerst houdt en dit zo vroeg mogelijk wil vieren, kan zijn horloge op Disneyland Paris-tijd zetten, want vanaf nu kunnen bezoekers tot en met 7 januari 2018, de magie en de sfeer van kerst beleven met fantastische nieuwe shows in zowel het Walt Disney Studios® Park als het Disneyland® Park.

 

Vier nog tot en met 7 januari 2018 kerst in Disneyland Paris. Wat wil je zeker niet missen?

 

Walt Disney Studios® Park

 

GOOFY’S INCREDIBLE CHRISTMAS

In het Walt Disney Studios Park vormt de populaire attractie The Twilight Zone Tower of Terror™ het decor voor een meeslepende avondshow. Door middel van de zogenaamde ‘mapping technologie’ en met adembenemende special effects zal Goofy de show verlichten in de ware magie van kerst. Hij neemt je mee op een reis over spectaculaire landschappen, van de Noordpool tot het meest buitengewone feestje dat je je zou kunnen voorstellen.

 

SING ME A MERRY CHRISTMAS!

Ook overdag kunnen de bezoekers de magie van kerst beleven in het Walt Disney Studios Park. Meerdere keren per dag is er een grootse muzikale productie met enkele beroemde Disney Figuren te zien op het Production Courtyard podium, aan de voet van het Hollywood Tower Hotel. Zij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de magie van kerst door de meest bekende kerstliedjes mee te zingen.  Overdag kunnen de gasten in het Walt Disney Studios Park Mickey en Minnie ontmoeten in hun mooiste kerst outfits en Goofy, die trots zijn Kerstmanpak draagt.

 

DISNEYLAND® PARK!

Kerst komt ook naar het Disneyland Park, de niet te missen locatie met een buitengewone parade, betoverende versieringen en magische ontmoetingen met de Disney Figuren.

 

ONTDEK DE MAGISCHE DISNEY’S CHRISTMAS PARADE

Voor de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris worden de bezoekers in het Disneyland Park elke dag getrakteerd op de gloednieuwe Disney Stars on Parade met de iconische draak en de Disney’s Christmas Parade. De parade maakt een grote comeback en verspreidt de magische winter over het Disneyland Park, met vallende sneeuw in Main Street, U.S.A. en Mickey en Minnie die zich klaarmaken om kerst in stijl te vieren met een groot aantal zangers en Disney Figuren.

 

MAGISCHE ONTMOETINGEN EN BETOVERENDE VERSIERINGEN IN HET DISNEYLAND® PARK

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd in de magie van kerst door betoverende sneeuwpoppen van geliefde Disney Figuren. En alsof er magie in de lucht zit, valt er elke dag sneeuw in Main Street, U.S.A.

De Kerstman heeft besloten om ook dit jaar naar Fantasyland in het Disneyland Park te komen. Tot en met 25 december neemt hij zijn intrek in Meet Mickey Mouse. Net als Mickey heeft de Kerstman zijn eigen kleedkamer, waar hij de gasten warm onthaalt voor een magische ontmoeting die ze voor altijd zullen koesteren.

 

DE KERSTBOOM WORDT VERLICHT TIJDENS MICKEY’S MAGICAL CHRISTMAS LIGHTS

Mis de ceremoniële verlichting van de kerstboom tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights  niet! Er gaat niets boven het moment dat de duizenden lampjes in de kerstboom van maar liefst 24 meter hoog in het Disneyland Park worden ontstoken. Tijdens een magische show tellen de bezoekers samen met Mickey, Minnie en de Kerstman feestelijk af en door de betoverende kerstverlichting, sneeuw en Disney magie worden ze met Mickey’s Magical Christmas Lights ondergedompeld in de magie van kerst.

 

COCO, DE NIEUWE DISNEY-PIXAR ANIMATIEFILM, IN DE SPOTLIGHT IN DISNEYLAND® PARIS

Tijdens het kerstseizoen kunnen bezoekers van Disneyland Paris de marionet van Miguel, de held uit COCO, ontdekken bij Fuente del Oro in Frontierland in het Disneyland Park

 

DE HELDEN VAN FROZEN ZIJN TERUG VOOR EEN ONVERGETELIJKE KERST

Ze zijn enkele van de beroemdste helden van Disney, en alleen al het horen van hun namen roept de essentie van de magie van de winter op. Elsa, Anna, Olaf en Kristoff zijn terug! De Frozen Sing-along show is tijdens Disney’s Betoverende Kerst te zien op het podium in The Chaparral Theater in Frontierland en geeft de gasten de mogelijkheid om mee te zingen met de grootste hits van deze Disney classic.