Absoluut record voor Halloween in Walibi Belgium

160.000 bezoekers kwamen Halloween vieren in Walibi, wat dit de meest succesvolle editie maakt in de geschiedenis. 

Dit resultaat verbreekt alle records en zet Halloween in Walibi meer dan ooit op hetzelfde niveau als de grootste festivals in België zoals Werchter, Tomorrowland en Pukkelkop. De bezoekers appreciëren het day/night concept (soft Halloween voor families overdag en een hardere Halloween tijdens de nacht) en een grote mix van haunted houses gelinkt met een uitgewerkt en immersieve straatbeleving. 

 

 

Over Walibi Belgium

Pionier in de pretparksector. Walibi is 42 jaar geleden ontstaan in Waver en ontvangt jaarlijks ongeveer 1,3 miljoen bezoekers. Vandaag bestaan er 3 Walibi-parken : Walibi Belgium, Walibi Rhone-Alpes (Frankrijk), en Walibi Holland (Nederland). Deze 3 parken maken sinds 2006 deel uit van Compagnie des Alpes.