Wie wint de Gouden Kaasgaaf in Julianatoren?

Al enkele jaren presenteert Kinderpretpark Julianatoren de uitreiking van de Gouden Kaasgaaf. Zes genomineerden strijden in een live show met elkaar op zaterdag 4 en zondag 5 november om uitgeroepen te worden tot beste act van 2017. De genomineerden zijn; Fien & Teun, Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief, Assepoester, Pipo de Clown en Jul & Julia. De uitslag wordt zondag 5 november in de live show van 15:00 uur bekend gemaakt.

 

Gouden Kaasgaaf

In maar liefst acht live shows verspreid over twee dagen presenteren de zes genomineerden zich in het Jul & Julia Theater om de Gouden Kaasgaaf-bokaal in de wacht te slepen. De zes genomineerden zullen allemaal één liedje uit hun eigen show zingen en zo kans maken om uitgeroepen te worden tot beste act van 2017.

 

 

Stem op jouw favoriete act

De Gouden Kaasgaaf is een echte publieksprijs. Kinderen en hun ouders brengen o.a. hun stem uit tijdens de liveshows. Met de speciale applausmeter meet meneer Kaasgaaf het applaus van het publiek dat voor de totale score mee telt. Het andere deel van de score wordt bepaald door het aantal punten op de website. Stem ook mee op één van de zes genomineerden op www.julianatoren.nl/stemmen.

 

Het event is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.