Voor het eerst avondopening tijdens Halloween in Tivoli Friheden

Het Deense pretpark Tivoli zal voor het eerst enkele avondopeningen organiseren tijdens de Halloweenperiode. Tijdens deze avondopeningen zullen monsters het park overnemen.

 

In de herfstvakantie van 14 tot en met 22 oktober zal Tivoli Friheden heropenen voor Halloween. Tijdens deze griezelige vakantie is het park prachtig ingericht met decoraties zoals: spinnenwebben, duizenden pompoenen en prachtige verlichting. Dit jaar zijn het vooral de heksen die hun weg naar het park gevonden hebben.

 

 

Tivoli Friheden zal tevens voor het eerst avondopeningen krijgen tijdens de Halloweenperiode. Deze speciale avonden vallen op woensdag 18 oktober en zaterdag 21 oktober. Het park zal dan prachtig verlicht worden met paarse en oranje verlichting.

Maar het is niet altijd even gezellig in het park, monsters en andere enge wezens zullen de bezoekers de stuipen op het lijf jagen.

 

 

Nattens Tivoli

In het Filuren theater zal de show Nattens Tivoli (Tivoli in de nacht) plaatsvinden. In deze show ontdekt men wat er zich zoal afspeelt in de duisternis van het park.

Deze show wordt gespeeld van dinsdag 17 oktober tot en met zondag 22 oktober. Dit telkens om 13 uur en 16 uur. Op nocturnedagen is er een extra show om 20 uur.