Track B&M Dive Coaster compleet in Happy Valley Chengdu

In het Chinese pretpark Happy Valley Chengdu werd onlangs het laatste trackdeel geplaatst van de B&M Dive Coaster genaamd Western Regions Heaven. Deze achtbaan opent in een gloednieuwe zone, waar onlangs nog een houten achtbaan opende.

 

Het Chinese pretpark Happy Valley Chengdu mocht de champagneflessen laten knallen op het plaatsen van het laatste trackdeel bij de achtbaan Western Regions Heaven. Deze Dive Coaster werd geleverd door het Zwitserse bedrijf B&M.

 

Western Regions Heaven is een achtbaan met een hoogte van 50 meter en begint de rit met een verticale first drop. Tijdens de rit zal een splash effect voor visueel plezier zorgen voor de omstaanders.

In deze nieuwe zone werd onlangs de houten achtbaan Great Desert-Rally geopend.  Deze werd gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Great coasters International. De achtbaan heeft een hoogte van 30 meter en een lengte van 1000 meter.

 

 

Foto’s: VHCoasters, Coastervideos