Plopsaland De Panne ontvangt grootste collectie filmwagens

Wie ervan droomt om befaamde filmauto’s van dichtbij te bewonderen, kan op zaterdag 7 en zondag 8 oktober terecht in Plopsaland De Panne voor Cars & Coasters.

 

Tijdens het weekend van 7 en 8 oktober organiseert Plopsaland De Panne in samenwerking met Belgian Movie Cars opnieuw het exclusieve evenement Cars & Coasters. Bezoekers worden gedurende twee dagen getrakteerd op de grootste verzameling filmwagens uit de jaren ’70 – ’80 – ’90 en begin 2000. Denk maar aan de Mini Cooper van Mr Bean, de Ecto-1 waar de Ghostbusters mee rondrijden, KITT & KARR van Knight Rider of Bumblebee van Transformers. Ook het Bolleke van Marcske, uit F.C. De Kampioenen, kan tijdens dit spetterende weekend niet ontbreken. 

 

Verschillende locaties in het park zullen in thema van deze legendarische auto’s staan waardoor zowel Plopsa-fans, filmfanaten als autoliefhebbers hun hartje kunnen ophalen. Bovendien krijgen bezoekers de uitzonderlijke kans om hun favoriete cosplayers, zoals Batman en Kylo Ren, te ontmoeten en met hen op de foto te gaan. De dag wordt beëindigd met een fantastische parade doorheen het park.

 

Natuurlijk kan tijdens dit weekend iedereen zich ook uitleven op de meer dan 50 adembenemende attracties. Neem een kijkje op www.plopsa.be voor een overzicht van alle evenementen. Cars & Coasters is begrepen in de toegangsprijs van Plopsaland De Panne.