Opening UfO restaurant in Attractiepark Rotterdam uitgesteld naar november

Het nieuwe Nederlandse pretpark Attractiepark Rotterdam heeft de opening van de aller eerste attractie uitgesteld. Dit is namelijk een 43 meter hoge restauranttoren waarvan de gondel kan roteren rondom zijn as. Normaal had de opening op 1 oktober moeten plaatsvinden, maar nu heeft een woordvoerder van het park aan onze redactie laten weten dat deze pas in november zal plaatsvinden.

 

UFO restaurant:

Vanaf november zal Rotterdam een bijzonder fenomeen rijker zijn. Attractiepark Rotterdam pakt uit met een draaiend restaurant op 43 meter hoogte. De exploitanten van de toren, de ondernemende tweeling Sander en Robert van Oyen, noemen het zelf de prachtigste eetattractie van Nederland. Door de vorm van het restaurant, dat lijkt op een vliegend object, besloten ze om de attractie tot UFO restaurant om te dopen. Het UFO restaurant zal zowel prachtig alsook spectaculair worden.

De gehele toren, die een prachtig uitzicht geeft over de omgeving, gaat ruimte bieden aan in totaal een kleine 200 tal gasten. Er worden 150 gratis parkeerplaatsen voorzien en de  grote opening zal verlopen in een typisch Rotterdamse stijl.

De restaurant toren werd begin september op een paar dagen tijd volledig opgebouwd. Het was de bedoeling dat het restaurant vanaf 1 oktober operationeel zou zijn, maar deze opening is uitgesteld naar november. Sander van Oyen, tevens eigenaar van ‘Restaurant The Cat Rotterdam’, is de gastheer die de eerste gasten persoonlijk zal ontvangen. Het restaurant mikt op het bedrijfsleven waarvoor speciale ‘even los van de grond’ bijeenkomsten georganiseerd zullen worden waarbij uiteraard ook gegeten kan worden. Naast de zakenlui wordt er ook ingezet op de gewone consument.

 

All inclusive concept:

Bovenin het restaurant is plaats voor 66 personen. Het restaurant biedt de bezoeker een ruim aanbod: zowel ontbijt, lunch, high tea als grill gourmet arrangementen zijn mogelijk (dit allemaal in buffetvorm). Het gehele aanbod is voorzien van all inclusive prijzen, wat betekent dat het inclusief alle dranken is, zowel frisdrank als wijn en bier.
De prijs voor een ontbijt,  een lunch of een high tea bedraagt € 25,00. Het grill gourmet arrangement is € 45,00.
De openingstijden zullen aanvangen vanaf  8 uur ’s morgens tot 24.00 uur ’s nachts. Naast het draaiende restaurant op 43 meter hoogte zijn er beneden ook twee restaurants die plaats bieden aan 56 personen per zaal en er is een groot terras waar ook nog eens 100 plaatsen zijn Hier kan men gewoon ook koffie met gebak of een lichte maaltijd eten.

De ondernemende tweeling Sander en Robert van Oyen weet waar ze aan beginnen. Robert is met een achtergrond in de hotelschool de commerciële man die de deuren van het restaurant zal openen. Hij heeft door zijn ervaring reeds zijn weg  gevonden in de ondernemerswereld.  Sander, voormalig marketing manager met een achtergrond in de bedrijfskunde, is verantwoordelijk voor de algehele leiding en is tevens de woordvoerder ervan.
“We zijn erg blij met het vertrouwen dat we hebben gekregen van Hennie van der Most. We gaan er natuurlijk weer een succes van maken en daarna kijken we hoe we onze vleugels misschien nog verder uit kunnen slaan. Vooralsnog vinden we dit een fantastisch project.” Wie meer informatie wilt over de restauranttoren kan terecht op www.uforestaurant.nl.” , aldus Sander & Robert.

 

 

Hennie van der Most:

De toren werd bedacht en gemaakt door de bekende ondernemer Hennie van der Most. Hij is eveneens de eigenaar van deze UFO toren en bezit ook enkele pretparken waaronder Nordsee Spielstadt Wangerland (Duitsland), Wonderland Kalkar (Duitsland), Attractiepark Rotterdam (Nederland) en het voormalige Speelstad Oranje (Nederland).

Wil je meer te weken komen over de andere attracties van Attractiepark Rotterdam en de opbouw van het volledige park, dan moet je zeker hier een kijkje nemen.

 

 

Bron: Attractiepark Rotterdam