Onderdelen nieuwe B&M achtbaan geleverd bij Happy Valley Beijing

In het Chinese park Happy Valley Beijing werden de eerste onderdelen geleverd voor een nieuwe achtbaan, afkomstig van de bouwer B&M. Het park opent volgend jaar een Family Suspended Coaster, waarvan de onderdelen nu in het park aanwezig zijn. Verder zal er ook een Hyper Coaster gebouwd worden afkomstig van dezelfde fabrikant.

 

Happy Valley Beijing kan beginnen met de opbouw van een nieuwe achtbaan. Family Roller Coaster wordt er ééntje van een type dat men niet vaak bouwt, het gaat hier om een Family Inverted Coaster. Dit type werd nog maar éénmaal gebouwd door B&M, dit voor het Happy Valley park gelegen in Shanghai.

 

 

De eerste onderdelen kwamen onlangs aan in het park, wat betekend dat de opbouw spoedig van start kan gaan.

 

De tweede achtbaan die het park zal openen is van een groter kaliber genaamd  Music Roller Coaster. Dit wordt een Hyper Coaster. Momenteel zijn over deze achtbanen nog niet veel details vrijgegeven, maar het is voor het eerst dat een Happy Valley park een achtbaan van deze omvang zal krijgen.

 

Foto’s: Roller Coaster Dream