Fotoalbum: Toverland – Halloween 2017

Sinds we enkele jaren geleden het Halloween evenement van Toverland ontdekten, zijn we jaarlijks van de partij. Elk jaar biedt het park de nodige nieuwigheden aan en blijft het evenement groeien. Zo toverde het park dit jaar Villa Fiasko s’avonds om tot Villa Phobia, waar een zwarte weduwe haar web gespannen heeft. De Magische Vallei werd onderverdeeld in een zone rond Katara, waar Fiesta de los Muertos gevierd werd. Kleurrijke acteurs en een DJ zorgen hier voor de sfeer. Aan Djengu River vindt men dan weer de prachtige zone Frozen Fears, waar alles bevroren lijkt. Wie een echt aparte ervaring zoekt moet zeker Screaming Swamp proberen. Hier worden je zintuigen volledig misleid, wat zorgt voor een unieke ervaring. De zone rond Troy wordt ingenomen door strijders uit de Trojaanse Oorlog. Ook vind je hier de maze Defeated terug, waar verslagen krijgers voor de nodige scares zorgen.