Fotoalbum: Tibidabo – augustus 2017

Wie aan het Spaanse pretpark Tibidabo denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan de rode terreincoaster of het rode vliegtuigje. Themeparkfreaks Jos en jonathan trokken naar dit park, gelegen in Barcelona, waar ze ontdekten hoeveel charme dit park heeft. Die rode achtbaan, die zo typerend is, kreeg de naam Muntanya Russa. Deze achtbaan maakt perfect gebruik van de heuvelachtige omgeving en kronkelt zich doorheen de bomen, die op deze heuvel staan. Hiermee heeft Vekoma een ware topper gebouwd. Het park heeft nog een tweede achtbaan met de Powered Mack Coaster Virtual Express. Deze kreeg dit jaar een Virtual ervaring, de film die te zien is, is een aangepaste versie van de film die je kunt zien op Alpenexpress in Europa-Park. Dat vliegtuigje is een van de oudste, zo niet de oudste attractie van het park. Bij Avio maak je een vlucht in een vliegtuigje, waardoor je een prachtig overzicht krijgt op de omgeving.