Fotoalbum: Movie Park Germany – Halloween 2017

Eindelijk is de favoriete periode van Themeparkfreak Bob weer aangebroken: Halloween. Samen met Dorien en Jonathan bezocht hij Movie Park Germany, een park waar Halloween hoog in het vaandel gedragen wordt. Nieuw voor dit jaar is het nieuwe spookhuis Hostel. Deze maze staat volledig in het teken van de film Hostel en neemt je mee naar een luguber hostelletje gelegen in Amsterdam. Eens binnen proberen prostituees je te verleiden om voor een prikje met hen het bed te delen, maar opgelet, wie er op in gaat tekent  zijn doodvonnis. Ook het spookhuis Insidious werd volledig geïnspireerd op de film. Hier wandel je doorheen meerdere enge scenes. Bij Slaughterhouse betreed je dan weer een slachthuis. Bij het betreden ervan wordt je eerst vriendelijk ontvangen, maar al snel merk je op dat hier geen dieren geslacht worden, maar wel de bezoekers!