Fotoalbum: Fort Fun – Halloween 2017

Fort Fun goot haar Halloween evenement in een nieuw kleedje dit jaar. Het nieuwe verhaal draait volledig rond het dorpje Mistyville. Roekeloze indianen, Rednecks en andere naamloze en vergeten schepsels leven hier volgens hun eigen regels. Een van de mazes bevind zich bij de achtbaan Devil’s Mine en kreeg de naam The Mine, hier daal je een mijn af, waar de inwoners van Mistyville zonder respect voor de oude Indianen de schatten uit de mijn roofden. Met The Hotel heeft het park een unieke maze gecreëerd, waar je maximum per twee doorheen loopt. Het Hotel neemt je mee in een soort Horrorverhaal, waarbij je volledig ondergedompeld wordt door de storytelling. Bij The Warehouse loop je doorheen een eng pakhuis, waar niet is wat het lijkt. De grootste maze is het outdoor maze The Forest. In het moeraswoud weg van de stad kweken Voodooclans kruiden en dieren voor hun duistere ceremoniën. De outdoor maze eindigt niet wanneer je het bos verlaat, je komt dan terecht in een andere indoor maze. Je stapt bij de familie Hicks binnen. Deze volledig gewetenloze en immorele rednecks exploiteren een zwarte houten hut aan de rand van het bos. Hier wordt Moonshine, de legendarische whisky van Misty Ville gebrouwen.

Een bijzonder sterke editie vonden we het dit jaar, mede door het vele entertainment, dat we terugvond in de straten van het Cowboydorp, maar vooral in de Saloon waar de ene show de andere opvolgde.