Fotoalbum: Avifauna – augustus 2017

Themeparkfreak Timothy trok onlangs naar het Nederlandse park Avifauna. Dit park, waarvan de naam refereert naar het woord fauna (dierenwereld) en Aves (Latijn voor vogel), is een unieke dierentuin. Avifauna legt namelijk de focus, zoals de naam al doet vermoeden, op vogelsoorten.
Kleine, grote, dikke of smalle vogels, je vindt ze hier allemaal. Wat meteen opvalt is het groene karakter van Avifauna. Aan de achterkant van het park bevindt zich zelfs een gigantische vijver waar verschillende vogelsoorten heel wat plaats hebben om te vliegen en te broeden. Kortom, hou je van apen en vogelsoorten in een groene omgeving, dan is Avifauna wel iets voor jou. Absolute toppers waren voor mij persoonlijk het nachtverblijf en de gigantische vijver. Geniet samen met ons mee van de foto’s die hij maakte tijdens zijn bezoek aan Avifauna.