Duistere tijden in Hansa Park

Wanneer de duisternis valt, nachtmerries en monsters uit hun schuilplaatsen kruipen, is Halloween aangebroken in Hansa Park.

 

Durf jij het huis van Dokter van Moor te betreden? Je betreedt de duistere wereld van Utgard door de magische poorten en ervaart de wederopstanding van “Wolkows Bruderschaft“ bij Fluch von Novgorod.

 

De Boo Crew keert terug naar de “Shadow World of Utgard”

In het duistere Utgard zullen de bezoekers kennismaken met de vernieuwde horror crew, de Boo Crew. De Boo Crew zijn experts in Halloween en zijn al sinds 2011 in Hansa Park te vinden. In dat jaar organiseerde Hansa Park voor het eerste dit evenement en opende het befaamde maisveld. Geen dure effecten, zonder al te veel technologie, enkel met de beste scare actors.

 

Dit jaar zal het Maisveld voor de laatste keer geopend worden. De reden hiervoor is de moeilijkheid om het maisveld te verduisteren in de toekomst, wanneer het evenement vroeger valt. Het park belooft dat er iets nieuws in de plaats van het maisveld zal komen. Wat dit zal zijn blijft voorlopig nog geheim.

 

 

Behalve het maisveld kan men ook genieten van videomapping op de façade van het showtheater en vooral attracties in het donker.

Het Halloweenevenement vindt nog plaats van 6 oktober tot en met 8 oktober 2017, dagelijks vanaf 18 uur.

Het park is geopend tot 21:00 uur. De attracties zijn geopend tot 20:30 uur. De “Wildwasserfahrt” en de “Supersplash” sluiten om 18u00, “KÄRNAN” om 20:30 – de wachtrijen sluiten eerder.

 

Tijdens Halloween is er een middagticket beschikbaar vanaf 15:00 uur voor slechts € 19 per persoon.