Disney FanDaze: het Ultieme Fanevent in Disneyland® Paris

Dit fonkelnieuwe feest vindt plaats in het eerste weekend van juni 2018. Disney FanDaze is speciaal bedacht voor Disneyfans van overal en lanceert zijn eerste fanevent ooit in Disneyland Paris, maar één weekend lang! De Disney FanDaze Inaugural Party zal plaatsvinden in het eerste weekend van juni 2018. Op het programma: unieke shows, ontmoetingen met zeldzame en nooit geziene Disneypersonages, live entertainment, iconische attracties, lekkers, exclusieve merchandise en verkleedplezier voor fans om aan de wereld te tonen hoe Disney ze vanbinnen zijn. Een belevenis die elke echte Disneyfan pretoogjes bezorgt!

 

Beeld je eens in… dat je een levensechte Disneydroom beleeft die je doet duizelen met dolle dagen, gedurfde avonturen, dans- en verkleedplezier… één grote belevenis, speciaal om de fans te vertroetelen. Dit is jouw kans om een glimp van Disneypersonages op te vangen op elke straathoek Sommige zijn voor de allereerste keer in Disneyland Paris. Stort je in een wild avontuur met de sterren van DuckTales en beleef een onvergetelijke nacht in de stijl van cultklassieker A Goofy Movie uit 1995 en zoveel meer.

Het wordt een ongelofelijk feest voor fans uit de hele wereld.

 

Hier volgt een glimp van wat je te wachten staat:

 

DANCE YOUR DUCKTALES PARADE

Voor het eerst begroeten fans de favoriete inwoners van Duckstad en schudden ze hun eendenstaarten tijdens de “Dance Your DuckTales Parade”, speciaal bedacht voor de Disney FanDaze Inaugural Party. Zoals gewoonlijk zorgen de sterren van DuckTales voor flink wat spektakel in het hele Walt Disney Studios® Park.

 

 

MAX LIVE! GETTIN’ GOOFY WITH IT

Max heeft er helemaal zin in en staat klaar om te rocken op zijn allereerste concert in Disneyland® Paris! Er hangt opwinding in de lucht bij Production Courtyard wanneer Goofy’s zoon en zijn getalenteerde Disneymaatjes een knotsgekke show opvoeren, compleet met popdeuntjes in de stijl van A Goofy Movie. Let op de hilarische hikaanvallen tijdens de live-uitzending. Fans zullen hun ogen en oren niet geloven.

 

 

ONTMOET JOUW DISNEYLIEVELINGEN

Voor fans bestaat er geen magischer en spannender moment dan een ontmoeting met de Disneysterren van hun dromen, en daar is de Disney FanDaze Inaugural Party dé gedroomde plek voor. Van de zeldzaamste tot de mooiste … meer dan 50 Disneyvriendjes waaronder favorieten uit TaleSpin, Who Framed Roger Rabbit, Bolt en nog vele anderen zullen van de partij zijn om hun grootste fans blij te maken! Verwacht je aan het onverwachte, want je weet nooit wie je tegenkomt. Van klassieke personages zoals Klarabella Koe en Clarice tot nieuwkomers zoals Joy en Sadness, één ding is zeker: de fans mogen hun fototoestel niet vergeten!

 

BETOVERENDE NIEUWE OUTFITS

Mickey, Minnie, Duffy, ShellieMay, Donald, Daisy, Goofy en Pluto begroeten hun fans in de weelderigste outfits, speciaal ontworpen voor Disney FanDaze, het grootste fanevent van het jaar! Deze kleurige nieuwe outfits zullen vertrouwd lijken, maar kregen een twist. Met hun innovatieve ontwerpen en materialen zullen ze de fashionista’s onder de fans aanspreken en al snel de nieuwe trend in Disneycouture worden!

 

NIEUWKOMERS

Mickey breidt zijn Disney FanDaze-VIP-familie (Very Important Pals) uit met twee zeldzame Disneypersonages die nooit eerder samen gezien zijn in de geschiedenis van de Disneyparken. Meer informatie volgt, maar we kunnen al zeggen dat het om een populair Disneyduo gaat.

 

ATTRACTIES ‘S AVONDS ENKEL OPEN VOOR FANS

Walt Disney Studios Park opent zijn poorten exclusief voor fans tijdens de Disney FanDaze Inaugural Party. Een epische duik van 13 verdiepingen op de Twilight Zone Tower of Terror, krimpen tot rattenformaat in Ratatouille: The Adventure… deze privéavond zullen fans niet licht vergeten.

 

LEKKERS EN EXCLUSIEVE SOUVENIRS

Gasten kunnen smullen van menu’s met unieke smaken, die speciaal samengesteld zijn voor Disney FanDaze. Voorts vind je ook exclusieve verzamelitems in beperkte oplage, waarvan de meest toegewijde Disneyverzamelaars blij zullen worden.

 

HOE DISNEY BEN JIJ VANBINNEN?

Alle fans hebben een unieke Disneystijl waarmee ze maar wat graag pronken en Disney FanDaze Inaugural Party nodigt hen uit om precies dat te doen! Disneypins, -petjes, -oortjes en andere accessoires brengen de Disneyfantasie tot leven, geïnspireerd op een favoriet personage of een onvergetelijke Disneyattractie. Elke originele en excentrieke Disneylook wordt zeker een van de leukste blikvangers ‘s avonds!

 

En dit is nog maar het begin van alle verrassingen die we in petto hebben. @DisneyFanDaze Twitter zal nog meer informatie posten over het #DisneyFanDaze event. Blijf dus op de hoogte.